+381 32 310 210 | info@temanova.rs Hotel in Cacak Hotel u Čačku

Hotel Tema Nova Čačak - O nama

slika hotela u Čačku slika hotela u Čačku slika hotela u Čačku slika hotela u Čačku

Garni hotel Tema Nova je moderan novoizgrađen hotel. Smešten je u samom centru Čačka, i savršeno je pozicioniran za lak pristup svim značajnim gradskim institucijama i turističkim atrakcijama grada. Bilo da ste na poslovnom putu ili putujete iz uživanja, Hotel Tema Nova će ispuniti sva vaša očekivanja.

Hotel raspolaže kapacitetom od 7 standardnih i jednom de lux sobom. Svaka soba je uređena i koncipirana na poseban, originalan način i pruža prisnu, porodičnu atmosferu. Opremljene su po najsavremenijim svetskim standardima i poseduju LCD televizor, bežičnu internet konekciju, klimu, telefon, mini bar, digitalni sef, fotelje, radni sto, fen za kosu...

Doručak se služi u restoranu hotela, i uključen je u cenu smeštaja. Restoranska sala je multifunkcionalna i pogodna za sve vrste seminara, konferencija ili proslava, kapacitet je do 40 sedećih mesta. Sala je klimatizovana i opremljena LCD televizorom i wireless internet konekcijom sa mogućnošću dodatka projektora i platna.

Ukoliko Vam je potreban predah nakon napornog dana ili osveženje za početak novog u prizemlju hotela se nalazi i caffe-bar Lobby. U ponudi su razne vrste hladnih i toplih napitaka, stranih i domaćih bezalkoholnih i alkoholnih pića, sendviča i poslastica.

Komforni smeštaj, funkcionalni enterijer i sofisticirani ambijent, ljubazno i profesionalno osoblje učiniće Vaš boravak prijatnim i nezaboravnim. Posetite nas i uverite se sami!

Dobrodošli u hotel Tema Nova Čačak, mesto u kome ćete doživeti iskreno gostoprimstvo, sigurnost i uslugu vrednu pamćenja.

Online Rezervacija:

REZERVIŠITE IZMENITE REZERVACIJU OTKAŽITE REZERVACIJU

Način plaćanja